Welcome to Sista Natasha's blog.
I made this weblog to complete The ICT task given by Mrs. Dina at SMA Negeri 8 Tangerang.
I'm a part of WetQuatre! ♫

Archive for 2012

82) Seventeen.

Halo semua. Guess what? Hari ini ulang tahun saya loh. Saya gak pernah menyangka hari ulang tahun itu bisa se-membahagiakan ini. Hari ini saya bener-bener ngerasa bahagia, serasa kaya mimpi. Persis kaya habis nonton konser.

 Pertama, ayah dan bunda, bener-bener bikin gue terharu. Selama 8 tahun belakangan saya sudah gak pernah ngerayain ulang tahun lagi. Bahkan seringnya mereka gak inget kalau 28 September itu saya ulang tahun. Tahun-tahun kemarin sih biasanya mereka baru ingat malam-malam setelah gue kasih kode =)) Dan tiba-tiba tanggal 27 kemarin pas pulang sekolah, tiba-tiba bunda ngomongin tentang mau ngerayain ulang tahun saya yang ke 17 ini. Ya meskipun cuma potong kue dan makan-makan di rumah sama temen-temen deket sih. Diam-diam si bunda udah sms temen-temen deket saya biar pada datang hari ini, udah gitu ternyata mereka udah liat-liat kue di holl4nd bak3ry sama supermarket :") Tapi saya sedikit kecewa juga, yang datang jumlahnya bisa dihitung pakai jari-jari tangan, udah gitu beberapa cuma bisa main sebentar. Ya meskipun begitu, saya tetep seneng soalnya si Joule Parish Vikar, setelah sekitar setahun gak ketemu, dia bela-belain datang ke rumah saya dan ninggalin job dia. (kan dia freelance model). ♥

 Kedua, saya ini tipe orang yang gak begitu merasa bahwa hari ulang tahun itu penting, jadi kalau memang ada yang lupa hari ulang tahun saya, ya sudah. Lagipula mindset saya sudah ke-set kalau ulang tahun itu, berarti kita semakin mendekati ujung usia kita. Kalau pakai logika ya sebenernya ngapain ngucapin selamat ulang tahun kan. Tapi ya karena sudah tradisi makanya saya masih tetap ngucapin happy birthday ke orang-orang terdekat, begitupun keluarga saya. Nah, pagi ini saat saya masuk kelas, ternyata benar, gak ada yang ngucapin selamat ulang tahun, boro-boro seheboh tahun lalu. Ini mah kayanya yang ingat aja gak ada. Ya sudah, IDGAF. Namun ternyata ketika duduk dan ngobrol-ngobrol sebentar sampai bel masuk bunyi, si Abang (yang duduk di depan saya) tiba-tiba ngomong, "cieee yang udah tua. 17 ya? Selamat ulang tahun ya" wah dia ingat. Tiba-tiba temen sebangku saya, si Fitri, ngomong, "Sista, oh hari ini lo ulang tahun?" Hmmmmm menurut L? wkwkwkwkk

Ya sudah haripun berlalu hingga akhirnya 2 jam pelajaran berlalu. Total baru 2 orang yang ngucapin selamat ulang tahun, Abang dan Gerger.
 Fitri yang sedang tidak enak badan karena datang bulanpun minta saya temenin ke kamar mandi, katanya mau ganti pembalut. Yaudah saya temenin. WC sepi abis. Tiba-tiba Ega keluar kelas dan ke wc, nanya, "Sis, lu ngapain disini?" "Nungguin Fitri." "Oh." Lalu si paketu alias Aldy keluar kelas juga, kaya cuma liat sekilas ke wc gitu. Ngecek kali. (NGECEK APAAN COYYY) Pas saya sama Fitri jalan balik ke kelas, si Aldy sama Ega baris depan pintu kelas, kaya bingung mau buka pintu kelas, katanya "Bu Ismar udah masuk tau. Gak enak gue masuknya."

 Akhirnya gue yang buka pintu dan...........
"Happy birthday Sista........ Happy birthday Sista........." dst. Salah satu cewek megang kue. Tiba-tiba Stevi, Fitri sama Delfi mengungkapkan kalau ini adalah plan mereka. TERNYATA MEREKA TAUINGAT ULANG TAHUN SAYA WAHAHAHA ah saya jadi tersentuh nih. Bahkan ternyata mereka bertiga yang prepare semuanya. plus, mereka ngasih kado terunyu + tergila + terkocak yang pernah saya dapat seumur hidup saya, yaitu sebuah bingkai foto dengan kumpulan foto komuk-komuk saya, birthday wishes, dan yang paling kece; Byun Baekhyun almost all over it.



I LOVE YOU GUIIIIIIISE♥ BESTIES 4EVERRRRR♥♥♥♥ oh, dan gantungan kunci exo itu dari kak Vale. Thank you kak Valeeeeeeeeeee ♥

 Ketiga, Pas istirahat kedua, setelah para anak cowok selesai Jum'atan, GUESS WHAT; DEDEDILA WISHED ME A HAPPY BIRTHDAY IN FRONT OF MY CLASSSSSSSSSSSSSSSS♥♥♥♥♥ meskipun hal itu karena paksaan dari teman-teman sekelas saya. Tapi tetep aja, GUE BERJABAT TANGAN SAMA DEDEDILA BRO BRO BROOOOOOOOOOOOOOO yang saya sesalkan hanya satu, gak ada yang merekam maupun foto adegan unyu/ the best 1 minute of my life itu sih. Asli, tangan dededila itu lembut, dan panjang. Jari-jarinya lentik. DUH GUE APAAN SIH. Maaf ya gue kelewat bahagia sih. Bahkan, setelah itu pas mengambil wudhu pun saya merasa agak sedih menghapus jejak tangan dededila dari tangan saya dengan air wudu. (WOYYYYYYYY)


 ......Wah ternyata cuma 3 ya cerita hari ini? Ya walaupun cuma 3, tapi tiga-tiganya bener-bener sukses kerjasama bikin hari ini jadi hari terbaik dalam hidup saya. Gerger sama Fitri kerjanya godain saya melulu, minta traktiran. Huh. Sama Stevi dan Delfi juga. Ah doain gue dapet duit ya guise biar bisa nraktir. Gue gak enak nih kalian udah sebaik ini sih sama gue. Hari ini gue udah over-bahagianya, sampai-sampai gue ketawa ngakak dan akhirnya nangis.

 It's the beeeeeest daaaaaaaay eeeeeeeeeeeverrrrrrrrrrrr♥

Posted in , , , | Leave a comment

81) Last

Last year of ramadhan holiday.
Sunday, August 26, 2012.
Gak tau kenapa. Saya galau. Galau, karena setelah hari ini perjuangan saya akan berlangsung nonstop hingga nanti saya diumumkan secara resmi masuk ke perguruan tinggi. Saya berdoa sih semoga negeri, dan kedokteran. (Amin)

Om saya dokter, lulusan fkui. Saya ingin menjadi seperti dia. Pintar seperti dia. Sejak kecil sudah menjadi anak yang rajin membaca, tidak melawan orang tua, dan sangat pintar.
Dia selalu bilang, "Tasha nanti lulus sma masuk fkunri aja." fyi kenapa unri karena rencananya tahun depan keluarga saya mau pindah kesana.
Gak tau kenapa, saya sedikit gak mau kuliah nanti masih tinggal sama orang tua. Pasti apa-apa saya gak bisa mandiri. Saya mau coba fk universitas di Jawa. Memang sih, saingannya pasti berat-berat. Tetapi apa salahnya dicoba? Saya akan berusaha kok.

Nah yang bikin miris dan bikin galau, kenapa saya selama liburan ini santai banget sedangkan teman-teman dunia maya saya pada sibuk belajar. Entahlah, saya mikirnya ya, mumpung masih liburan, mikirin perangnya pas mulai masuk sekolah aja. Tapi dari dulu saya selalu begitu, berniat buat rajin, malah gak dilaksanain. Saya kesel sama sifat yang satu ini, selalu menunda-nunda pekerjaan. Astaghfirullah hilangkanlah sifat buruk saya ini ya Allah. Ya Allah mudahkanlah proses belajar saya selama 1 tahun kedepan semoga saya masuk fakultas kedokteran ya Allah (mencatat beberapa universitas yang ingin saya tuju)

Nah, untuk jurusan lainnya, yang paling saya minati ya Matematika. Pokoknya saya gak begitu minat jurusan lain selain kedokteran dan matematika. Ya intinya meskipun saya maunya 2 ini, semua kan keputusan Allah swt.

Ya, hopefully this will be my last blog post here for this and next semester.
I hope, next year i will write a blog post saying "HOREEEEEEEEEEEE ALHAMDULILLAH SAYA DITERIMA DI FAKULTAS KEDOKTERAN UNPAD/UNRI/UNAND" ea. Amin ya Rabbal alamin~

Posted in | Leave a comment

80) A 'Friend'

source: favim.com


Hi guys! Guess what.
I'am a 3rd grader now. Which means one year away until i'm free from the highschool!

I've been attending an intensive study course for 3rd grader here, it's called *peeeep* operation.
And i'm placed in a............ um..... kind of 'exclusive' class, there are only 7 students there, including me.
So, i have a 'friend' here. A guy 'friend' Duh.
HE'S HANDSOME. AND HIS SMILE IS CUTE.

and i can't stop but smiling everytime he smiles :">

but.......... i don't know his name yet.
*throws bricks at self*

Posted in | Leave a comment

79) Wow. What a coincidence.

Hello guise. I've received my school report book this morning at SMA Negeri 8 Tangerang~
And guess what..............

ranking gue tetap 20.

KECE BADAI!!!!


Padahal gue udah galau seminggu gara-gara mikirin kemungkinan gue ranking terakhir, atau bahkan lebih parah lagi, gak naik kelas. HUWE AMIT AMIT JABANG BAYI YA ALLAH.

Alhamdulillah nilai banyak yang naik (tapi ini pasti nilai akumulasi ditambah nilai ++. jeger.)
tapi ada juga yang turun............. ha ha h a a a.
Dan kemarin malam gue nazar, kalau gue gak ranking terakhir, gue mau pelajarin buku kimia kelas 10. HAHAHA ADUH PAYAH NIH KENAPA GUE GAK MIKIRIN NAZAR YANG LEBIH ENAK AJA KEMARIN. #plak

Posted in , , | Leave a comment

78) *Scoffs*

Hi people. what do you really think about the definition of examination/test and the purpose of it?
Sure we all know, to see how far is our knowledge about some particular subjects.

and all this time i had been growing up in a good surrounding, -always be coughfaircough-

but now, especially in this 11th grade, i don't feel it at all.

like seriously, what's the point in getting good grades but in reality you know almost nothing?

well it's not like i'm jealous because my grades are lower than yours or something, because even though it is, i still think that you suck and i'm better because i'm not like you.

of course yes, you don't want it if your parents see your bad grades, everyone does.
but can't you just think even just a little bit for your future or else? nu-uh.

see, i have this one friend, and i know that he doesn't have good grades. but this one friend always try his best in exams, he doesn't cheat even once. event though he knows almost nothing, or actually nothing, he tries to be fair.

so, before i end this post, i wanna say sorry for you who feel offended of this post (but that would be because you know you are a bad student like what i wrote in this post. HA.)
and it's up to you if you want to call me bitchy or what, because i only write my opinion here.

if you think i'm bitchy, then why don't you take a look at yourself, go buy a mirror.

Posted in | Leave a comment

77) Hor-ror.

Okay so............... last night i slept at 11:30 p.m. and......... i think last night i didn't pray first because i had a bad dream. And it's very absurd k.

This morning, i had woken up from my sleep, getting slightly annoyed because the lamp was turned on. someone must be had entered my room. so i turned it off and got back to my sleep. and then i imagined something about oppars and then....... i think i got to my slumber again after that.

and there it was. i had a very strange dream. i think i was kissing with someone in my dream =_=
but then i saw a scar on my left hand, and that scar was belly-button shaped. eeeeeeeeew sdkjbfvsdkjvbdsk TT__________TT and then........... some worms got out from that scar and walked all over my hand and when i tried to withdraw them from my skin, they left some scar (again), so.... these worms were some kind of.......leech? EEEEEEEEEEWWWWWWWWWWWWW I HATE STICKY-MUSHY ANIMAL LIKE THEM TT_________TT

Posted in , , | Leave a comment

76) Can You Feel It?

Can you feel it?
do you actually feel the same feeling as me?
do you actually feel that we are slowly drifting apart.............

We are bestfriends. i always trust you. and i thought i'd never had such a good friend other than you.
but now, it's slowly changing.

i don't know if it's just me, or you these days prefer being friends with other people and your new friends.
okay, i admit it. i am jealous.
because usually we always cling to each other, and i can always be open to you.
but now............. i don't feel them anymore.

you used to be my bestest friend ever, that we always talk about everything randomly and at anytime.

...............i don't know what else to say, but.......... trust me, i'm not that kind of person who easily gets close and be open to other person.
i don't know if someday you will regret it or not, because........... we might be separated anytime soon.

Posted in | Leave a comment

75) ...Y?

Why? I don't like people who forget their old friends once they get new friends. Even though myself feels like i often do it, i know i'm very selfish. BUT, i don't forget. it's just........... i don't get along well anymore with my old friends. and not just some old friends. If they still want to do contacts with me, i'm sure i won't forget (not literally) her/him. so........... to the point. ......though it's not because of me she/he got new friends, i still feel irritated if he/she gets close with his/her new friends who are my friends too. don't know why. i'm selfish, rite?

Posted in , | Leave a comment

74) Delta Website's New Look!

Hi everyone! Have you seen SMA Negeri 8 Tangerang's website's new look?
Visit it! it looks very good now :D

http://sman8tangerang.sch.id

i just happen to open the site to open the link for ppdb and the site's new look really makes me mesmerized HAHAHA
even though it still has many flaws, but........ i'm still amazed because it has improved.

le screencap n__n

Posted in , | Leave a comment

73) From South Korea with Love.


14. this date is really crucial in South Korea. Facts:


February 14th: Valentine's Day.

yeah, everyone know this day. On this day, girls would give chocolate to the boys they like/love.

March 14th: White Day.

White Day is also observed in South Korea with the men paying back women who have given them chocolate on Valentine's Day with usually candy instead of chocolate, with an additional later Black Day observed for those sharing singleness.

source: http://en.wikipedia.org/wiki/White_Day

April 14th: Black Day

Black Day (April 14) is a South Korean informal tradition for single people to get together and eat jajangmyeon (noodles with black bean sauce); sometimes a white sauce is mixed for those who did not celebrate White Day.
The idea is that those who did not give or receive gifts on Valentine's Day (February 14) or White Day (March 14) can get together and eat jajangmyeon, white Korean noodles with black bean sauce, to celebrate their singledom.

source: http://en.wikipedia.org/wiki/Black_Day

May 14th: Yellow Day

well, i'm not really sure about this one, but my friend on twitter told me about this.

"When single people eat curry to celebrate their single-ness"

Posted in , , | Leave a comment

72) May 14th of 2012

May 14th of 2012, dear bloggie,

Gonna post in bahasa. got tired of blogging with English. lmao. jk.

Hari ini, pas berangkat ke sekolah saya: SMA Negeri 8 Tangerang, seperti biasa, tiap hari saya naik motor, nah pas jalan, saya ngerasa kok rasanya motornya goyang ya............. dan sayapun langsung tahu bahwa ban belakangnya itu kempes. Dan saya pun mulai mikir, `gimana kalau pompa ban dulu...`, tetapi waktu berkata tidak.
lololol kalau saya berhenti buat pompa ban pasti telat sampai sekolah.

Jadi akhirnya saya pun terus jalan sampai akhirnya sampai di sekolah....... selama diperjalanan, saya benar-benar hati-hati. pakai `benar-benar` loh.
tapi tetep aja ngebut sih HAHAHA

dan pas pulang sekolah, tadinya rencana mau pompa ban dianterin Fitri, tapi ternyata, ban saya itu bukan sekedar kempes, tapi pecah. Alhasil dengan berbaik hati Arka sama Aldy bantuin bawa motor saya ke bengkel :') makasih banget ya kalian semua <3

dan kerennya lagi adalah, pas saya jemput motor saya, ternyata total harganya Rp 14.000, duit saya cuma sisa Rp 11.000, akhirnya saya minjem duit Dea-_- HAHAHA MAKASIH YA DEAAAAAAAAAAAAAAA. <3

Sekian dan terima kasih.

Posted in , , , | Leave a comment

71) The Truth Is....

Fangirls? Well, they are all

"physically a virgin, mentally a whore"


Posted in | Leave a comment

70) How........

..........Firstly, please tell me, HOW COULD BOYS TEND TO KILL GIRLS JUST BY WEARING A SIMPLE TUXEDO? JUST BY STYLING THEIR HAIR? JUST BY A SIMPLE SMILE AND WINK?

omg this is a totally fangirls' opinion. if you're not a fangirl, then you won't ever feel this awkward feeling.
and these boys aren't just `boys`, they're celebrities, OUR OPPARS.

and i'm telling this, specifically, EXO-K n_________n

stanning EXO-K is........ somewhat a guilty pleasure :/
you'll get a dirty mind everytime you see them. LOL it's because they're hot as hell.

source: as tagged
omg omg omg like seriously how are these 6 precious boys be a human in anyway

uda kyungsoo, are u hooman?
UDA BECKY WATER U DOIN' HERE. GO TO OUR ROOM. NAOOOO
u r too handsome uda suho.
the only virus i've ever loved. PARK CHANYEOL ;_;
hi uda sehun. take me to paradise? n___n
DAHELL kkamjong. DAHELL.

Posted in , , , | Leave a comment

69) Stop Cruelty. Spread Peacefulness.

Careless, careless. Shoot anonymous, anonymous.
Heartless, mindless. No one. who care about me?

It feels like I’m turning away as I have lost it
There’s no choice but to hold it in
Though I shut my eyes

MAMA! Now answer me and tell me why people have changed
Has there even been a beautiful time before?
They forgot how to love and lost their heart to care
They’re busy living with their backs turned on each other
Envy, you’re filled with the desire to kill behind an anonymous mass
Even after seeing it you’re filled with hunger
Are you happy now?

Why won’t we look each other in the eye anymore?
Why won’t we communicate? Why won’t we love?
We shed tears at the painful reality once again
Please say that we could change things if we wanted, mama mama

At some point, we have voluntarily trapped ourselves in a smart prison
0 & 1 were used to create a digit for my personality
There’s no life, emotion or warmth but just garbage language A desolately rolling meadow
Loneliness adds as the days go by
We have to be humans because we get scars yeah
We meet, hold hands, feel, laugh and cry together
We resemble one another and we are connected
But if you want to turn it back

Why won’t we look each other in the eye anymore?
Why won’t we communicate? Why won’t we love?
We shed tears at the painful reality once again
Please say that we could change things if we wanted, mama mama
Turnback!

Die, kill, fight, shout – this is it a war
Help us mama mama mama mama mama turn back
Help us realize mama mama mama mama rolling back
Clash, hit, take sides, fight – this is not a game
Help us mama mama mama mama mama turn back
Yeah

Careless, careless. (mama) Shoot anonymous, anonymous. (mama)
Heartless, mindless. (mama) No one. Who care about me? (mama)

I’m grateful to be allowed to live in this blessed days
If only we can make new relationships
Rather than broken hearts, having a joyful love altogether
If only we can all smile together

Why won’t we look each other in the eye anymore?
Why won’t we communicate? Why won’t we love?

We shed tears at the painful reality once again
Please say that we could change things if we wanted, mama mama

Careless, careless. Shoot anonymous, anonymous.
Heartless, mindless. No one. who care about me?

Posted in | Leave a comment

68) Are They Minangese?

source: as tagged

hi people!
i want to tell a story about some students in my class a.k.a zewetQuatre of SMA Negeri 8 Tangerang; who......... have tried their luck in selling things.
at first i thought, what is this class. is this class some sort of sellers class? lmao
this is not.

so, there's Bethsy who's a pioneer in selling jewelries in my class. well, necklaces, specifically.
and then, there are also Ahad and Fitri, who also tried to sell jewelries. HAHAHA and this caused a short chaos in my class. like, why don't they sell something else, not jewelries.

and then........ food. I love this part.

there's Jenny / Puput (or both?) who sell snacks. well as for our class, we don't have to walk that far to the canteen, we just have to walk to their table and buy the snacks we want. YOOOHOOOO
(◡‿◡✿)


and

there's Ika who sells..... telurmie? it's the combination of egg and noodle and then fried together. SHO DELICIOUS♥ UGH I'M HUNGRY T___T

and theeeeeeen there's Lazu who sells potato doughnuts. DELISHUSSS ♥

so........... if you're asking why is the title about "Minangese"?
it's because, there's a saying that Minangese people are good in selling things n____n

and the answer is....... nope. none of them is Minangese. it's me, the one who's a Minangese. TEEEHEEEE.

Posted in , , | 1 Comment

67) OMG i forgot....


what the actual fck. i forgot to post here yesterday and also the day before yesterday. *sigh*
it's actually because i didn't know what to post huhuhuh ;___;

but now i know what to post........
so.........

these days.... i've been sleepy constantly and quite oftenly in class.
i'm not trying to getting used to sleep at 11p.m, but it just happened almost every day though.
WHO TO BLAME? EXO-K!
*blames innocent people*

............... yo people suddenly i don't know what else to write. lmao. bye.

.......

EH NO. I REMEMBER NAOOO.

so, yesterday morning i was in a hurry because i'am almost late to school a.k.a SMA Negeri 8 Tangerang, and guess what. my motorbike's spion is only one. only one, people.
my dad said he just had to get rid of the other spion hhhhhhhhh
and there i was sneaking my way to school without getting caught by the policemen HAHAHA
i'm a ninja btw.

Posted in , , , | Leave a comment

66) Mandarin language


ok, so........ as a human, i can't be easily satisfied with things i already have.
like......... i can speak Indonesian fluently, and English a little, but i still want to learn the other languages as well.
especially Minangese and Korean.

haha yep my parents are both Minangese but i can't speak Minangese even though i can understand it whenever people speak Minangese.

and Korean.......... the reason is obvious enough, i like.......nope. i LOVE kpop. that's why i have to learn Korean.

and now, since there's EXO-M, i can't stand it because i don't understand a word from their songs.
fml. I WANNA LEARN MANDARIN. RIGHT. NOW.
LU HAN CUTIE GE TEACH ME PUHREASE

Posted in , , , | Leave a comment

65) Dirty enough


do you guys have ever heard Chris Brown's song titled Take You Down?
If you haven't, you should listen to it. it is so good.

but........... there are things about the song that............. are dirty.

The Lyrics.

THE DANCE. OMFG. YOU SHOULD SEE IT. GO. YOUTUBE. NAOOOO.


don't argue people cause imma take you down. here's the lyrics..........-_-

Here we are all alone in this room (oh)
And girl I know where to start and what we're gonna do (yeah)
I'll take my time we'll be all night girl
So get ready babe I got plans for me and you
It ain't my first time but babygirl we can pretend,
Hey let's bump and grind girl tonight we'll never end

Let me take you down
I really wanna take you down
And show you what I'm about
Can I take you now?
Your body body oh
Your body body up and down
So don't stop girl get it
Quit playing wit it
Can't wait no more
I wanna take you down
I really wanna take you down
Take you down, yeah

Pretty girl let's take it off in this room,
No time to waste girl you know what we came to do,
We got all night to try to get it right girl,
(hope you ready, hope you ready, hope you ready)
I hope you're ready, babe,
'cause here we go, we know how we do

Posted in , | Leave a comment

64) BF stands for..........


okay, so.............

previously, i've been constantly saying that i'm proud to be single. I AM, actually. But.......... as the time goes by......... i don't know. i think every time i see some romantic scenes from movies, my heart goes thump thump and then............... there it comes, the mupeng feeling. LMAOOOOOOO

omg omg omg hahaha this is so crazy but....... just by seeing a boy holding her girl's hand and smiling at her in movies, i feel like i'm dying. I WANT TO BE THAT GIRL. i want a boyfriend. HUHUHUHU THERE I SAID IT.

background music: 나혼자 (Alone) - SISTAR.


Why am i eating alone again? Watching movie alone Singing alone and I cry and cry You’re gone, regrets are useless Alone again today Whoo Whoo Whoo Whoo Whoo Whoo Whoo Whoo I walk alone, watch TV alone I get drunk alone, cry and cry like this everyday Love was sweet, under the shade of breakup I can’t fall asleep again tonight Whoo Whoo Whoo Whoo Whoo Whoo Whoo Whoo

Posted in , , | Leave a comment

63) Don't tell me if this is......


.................... i've been feeling not good about my health these days. i don't know. i often feel extremely sleeply at class. i've never felt this sleepy before. and the awkward thing is i can sleep at class. usually, i can't.

but....... that's not the thing i want to talk about right now actually.
i've been feeling itchy at that-part-of-my-body-which-i-can-not-tell-here since last month. so i just scratch it everytime it felt itchy. and now what. the upper part of it was........ bleeding(?) i don't know, it isn't literally bleeding, but it produces some sort of thick liquid and when it dried, it feels so damn hurt.
i've been thinking this day............. can it be........ cancer? astaghfirullah amit-amit jabang bayi ah T_T Ya Allah tolong sembuhkanlah segera luka aneh ini...........

i hope it's just my feeling. i hope it isn't cancer. i hope it's just a normal wound. amen! ;____;

Posted in | Leave a comment

62) N00B$


i hate it. i hate them. i hate people these days and their ways of thinking.

have you ever seen someone had an accident while riding her/his motorbike in front of your own eyes? what would you do?
as for me, i would help that person.
except if i have to hurry to go to school or there are already many people helping him/her.

what the fck is wrong with this world. or should i just say my country, Indonesia.
I think most of Indonesian people don't have common sense.
For God's sake! if you see someone who is in a trouble you should help! not just stand there and watch.

the most irritating is when you slipped from your motorbike and the cars behind you only sound their car's horn. i wanna say many curses for this sheettty stupid car-driver-n00bs.
why can't those people just get out from their cars and help? sheeeed.

ok actually the main reason why i'm so pissed off by this thing is because this morning i experienced it.
and it's the 3rd time i've had accident while driving my motorbike to my school, SMA Negeri 8 Tangerang.

so, people. you better repair your common senses. be a smart person. be a good person.

Posted in , , | Leave a comment

61) Tugas ICT SMA Negeri 8 Tangerang

Klik agar gambarnya lebih jelas! :)

gambar diatas menunjukkan grafik penjualan merchandise konser sepanjang tahun 2008-2012. Merchandise yang dijual antara lain Lightstick, handuk, poster, gantungan kunci, diary, kalender, pulpen, kipas, kaos, dan topi.
Dapat dilihat bahwa penjualan setiap barang dari tahun ke tahunnya selalu meningkat.
dan barang yang paling sedikit terjual / sedikit peminatnya adalah diary.

Posted in , , | Leave a comment

60) This Is Gonna Be So... *facepalms*


this post is going to be so............ embarassing. for me. hh-_-
just wanna share a story about me and my greediness. I'm greedy because: i already watched ss4 day 1 but i really wanted to watch day 3's show too. Is it that hard?

So last Sunday i went to ancol (again) with Ayu and Cindi with hope we'll get 3 concert tickets, but eventually we didn't get any. I was really sad that time but i couldn't cry. and almost everybody there who didn't get the ticket just like us were protesting outside the Ancol Beach City mall. so we just joined them.

i did had fun while protesting that time, but i didn't know why, right after the concert was ended and i met my mom who was just out from the venue, i cried in front of her after telling that i didn't get the ticket and just waited outside until the concert had ended.

what made me really wanna cry more and more is....... my mom looked like she didn't care about me crying. at all. dunno why but i just wanted to blame my mother because i didn't get to attend the concert. fml.
sorry mom, i really envy you. jealousy is all over me. though after saying this i know i'll still cry every time i remember last Sunday's tragedy.

Such a tragedy.

Posted in , , | Leave a comment

59) #SS4INA = 완전 대박이야

Super Junior and EXO-M bowing to the fans.
picture by me :3

Hi ppl. I've finally watched SUPER SHOW 4 in Indonesia yesterday, 27th April 2012.
I think this is gonna be the bestest memory of 2012 for me.
Why not? the concert was really superb and fun. 4 hours of excitement. and i've got to see so many handsome boys. Super Junior and EXO-M.
well, though you won't give a f for exo-m because Super Junior had the show. exo-m was like just an addition for the show. the milk for a coffee. yesh. which means you won't feel the same heat while watching exo-m performing and super junior performing. totally contrast. (DUH. GURL. IT'S SUPER JUNIOR'S CONCERT.)
so yeah even though you were hyped for the show because of exo-m, you'll absolutely forget about them along the show and think about super junior only.

and one thing that i feel regret for.......... i didn't bring a handbanner about my mom's birthday yesterday (which i talked about on the prev. post)
and....... compared to today's show, by the live updates, i thought it was much more fun today than the yesterday's show.
like, for God's sake, Siwon showed his abs, and got wet because of the water. omfg that was like......... yesterday's not as fun as today.

so whatever. i should be grateful and thankful because i can watch it, ain't I? though i want to watch it again....... again and again and again and again~
but actually i feel satisfied enough with the show. WHY NOT. THE CONCERT WAS LIKE-- 4 HOURS. DUH.
yesterday i was like "what time is it" "oh it's just 9 p.m. why does time flow so slowly" then "omg i think the show's gonna be ended soon" "oh 10 p.m. 2 more hours to go"
and then "what time is it" "it's already 11 p.m. omg 1 more hour i think i'm gonna cry"
so.... yeah........ compared to B2ST's Beautiful Show, at that time, the time went very fast. i had no special feeling for the concert. But this.............................. it's totally osm and memorable.

oh. and about pictures and fancams............ i got some, but not much. the show's crews were screwing. they were reminding the fans not to record nor take pictures of the show. screw it.
well for you who (maybe) want to watch my fancams........ i think i'm gonna upload it soon on my youtube account => youtube.com/user/tasbolongs. (FAIL. WHY AM I GIVING OUT MY YOUTUBE ACCOUNT LINK)

Thank You Super Junior for coming to Indonesia and thank you for showmaxx entertainment for making my impossible-dream (red: super show in Indonesia) came true.
and special for SM entertainment........ Thank you for debuting Super Junior.

Posted in , , | Leave a comment

58) My mother's bday

hi people.
so....... my mother's birthday is on 27th April and it means........ 2 more days.
and...... on 27th April, me, my mom, and Dea, are going to watch Super Junior's concert named Super Show 4 at MEIS, Ancol.
do you get it? no? NO?
okay let me get it straight.

My mom is A HUGE FAN of CHOI SIWON. She's absolutely a fangirl just like me. (like mother like daughter)
and i think, she will be very happy if CHOI SIWON says happy birthday to her by himself. face to face. with my mom.
ok ok ok just by thinking this crazy idea makes me go skgjhdjkghbdjkfgbdk

SO, i'm gonna make a banner like this: "시원 오빠, 오늘은 우리 엄마 생일이에요. 우리 엄만 오빠 정말 좋아하세요 그러니깐 엄마께 생일 축하한다고 좀 해 주세요, 부탁합니다!"
literally, it means: "Siwon oppa, today is my mother's birthday. She adores you so much. say happy birthday to her, please!"


Oh God, please make this come true. It will be the best birthday present for my mother. and i myself will be totally happy, for sure.
Amen amen amen amen.

Posted in , , , , | Leave a comment

57) Upacara yang Abnormal

sorry for the title yo.
Tapi beneran. Upacara hari ini di SMA Negeri 8 Tangerang rada abnormal. Dan rada lucu. HAHAHA

Jadi, tanggal 21 (Hari Sabtu kemarin) kan Hari Kartini, jadi hari ini upacaranya petugasnya perempuan semua.
Pengganti ketua kelas untuk setiap kelas pun jadi perempuan.
Untuk kelas gue, secara random tadi pagi akhirnya Wilda pun dipilih sebagai pengganti pemimpin barisan kelas kita =))

pas nyiapin barisan itu, dia kagok banget karena gak ngerti tiba-tiba disuruh siapin barisan.
hampir semua begitu sih. hahaha.

saya mau muji Amanah, dia keren banget tadi jadi pemimpin upacara. wew. Dipta juga, jadi pemimpin barisan paling kanan. Suara mereka itu lantang.

Terus, jadi tadi itu........ Bu Sophie(?) Bu Sopi jadi pembina upacara. Dia cerita banyak tentang R. A. Kartini. dan menurut saya semua omongan beliau pagi ini itu bermanfaat semua.

Proud to be born as a girl n_________n
last but not least, thank you, Ibu Raden Ajeng Kartini.

Posted in , , | Leave a comment

56) Penyesalan Datangnya Belakangan..

SKDFGSDJKGSDKBSJDK
LIKE SRSLY OK. THE ALBUM THAT I'VE BEEN WAITING FOR HAS FINALLY CAME.
BUT GUESS WHAT. I DIDN'T GET THE POSTER. DSJKFHSDJKFHSDKB

Penyesalan datangnya belakangan emang ;___;
kenapa coba waktu itu gue harus galau-galau mau preorder exo-k apa exo-m juga sampe pada akhirnya pun gue jadinya order cuma exo-k doang dan udah lewat tanggal release ;____;
dan kampretnya, GAK DAPET POSTER DJFGHDJKGBDFJGBDK
nyesek adalah sudah menanti-nanti album dengan posternya tapi ternyata gak dapet poster. fml.
fmpe. frustasi mikirin poster exo-k.
Lain kali exo-k release album, i'm gonna make sure that i preordered so i'll get the poster. FML FML FML.

mau gak mau gue harus ikhlas, tapi tetep aja pengen posternya....... ayolah siapa pun ayo dong jual poster exo-k nya ke saya. saya beli deh tapi budget maksimal 40 ribu aja nih </3 HAHAHA gue stress ah






btw, saya juga gak begitu puas sama mini album ini. dari foto-foto yang saya liat, kesannya albumnya ini GEDE dan TEBEL banget loh, tapi taunya super tipis dan SMent sepertinya gak niat gitu deh bikin albumnya exo n_______n;;

HAHAHA but at least, i got chanyeol photocard. BUT I WANT BECKY THO. BECKY BECKY BECKY.

WE ARE ONE! -Stop, Tas. Stop.-

Posted in , , , | 3 Comments

55) EXO-K. Why?


Lol hello people. i come just to post about an unimportant thing, so.....
EXO-K, kenapa ganteng-ganteng semua?
Ini pertama kalinya gue nemu boyband yang semua membernya gantengnya bener-bener tidak meragukan. maksudnya, gue bisa aja ganti-ganti bias karena semuanya emang saya demen.
becky's the most unf one though.
but also is chanyeol. and suho. and d.o. and sehun. and kai. *commits suicide*

Kok jadi begini.
ok, seriously, becky itu yang paling-paling deh. *don't regret for saying this later loh, Tas.*
Tapi kenapa saya majang fotonya Suho!?

Ah, anyways, kenapa saya gak begitu gilanya sama EXO-M ya? Maybe i wasn't meant to be with a chinese boy. alibi
tapi sebenernya saya demen sama kris, dan lu han kok ;___;
yah tapi gitu, saya gak bisa cinta sama EXO-M seperti cinta saya kepada EXO-K. lalallaalallalal
Padahal awalnya saya justru malah lebih demen EXO-M. Beneran. Gara-gara disodorin lu han terus sama bunda.

Posted in , , , , | Leave a comment

54) Kpop music chart for this week OuO

source: allkpop.com

This is unofficial. This chart is made by MYSELF.
So the songs are singles they're currently promoting, and the songs are basically new release.
and they have gotten me mumbling to them almost every-fagin-day.

1) SISTAR - 나혼자 (Alone)

2) 4minute - Volume Up

3) EXO-K - MAMA

4) Busker Busker -  (Cherry Blossom Ending)

5) BTOB - 비밀 (Insane) *LOL. Can this one be categorized as new release?*


6) SHINee - Sherlock.셜록 (Clue+Note) *THIS ONE TOO. OTL.*


7) EXO-K - 너의 세상으로 (ANGEL)

8) SISTAR - Lead Me

9) Taeyeon (of Girls' Generation) - 미치게 보고싶은 (Missing You Like Crazy)

10) Busker Busker - 첫사랑 (First Love)

lol. lololololololll orz.
they're good. you should listen to them. Especially you guys who like kpop!
*lirik iyut, abang, aldi, fitri, kintan, pamela, arka, stevi, delfi*

Posted in , , | Leave a comment

53) Saying things like that.....


Duh. Dunia ini. Penuh sekali dengan manusia yang tidak punya rasa terima kasih ya.
Ya walaupun saya juga ngerasa begitu.

Ini ada orang ngomong dia pengen pindah ke Singapore aja, gak mau tinggal di Indonesia lagi.
Pake ngomong "kalau kalian (yang tinggal di luar negeri) tinggal di negara ini, kalian pasti bakal nyesel deh kalau bilang negara ini bagus"
negara ini yang di maksud = Indonesia.

helllooooooo. please gurl. Harusnya berterima kasih karena Indonesia menerima lo dengan sepenuh hati buat jadi warganya. Lo gak harus bayar kan buat jadi warga Indonesia?
Coba kalau lo pindah kewarganegaraan, pasti bayar. <s>sigh. gak penting tas</s>

Lo juga besar di sini kan. Orang tua lo pun begitu.

Orang kaya lo itu, menurut gue adalah tipe orang yang selalu ogah-ogahan setiap ikut upacara 17 Agustus, dan gak peduli sama negara sendiri. ya bukan?

Sekian curhat saya. Terima Kasih.

Posted in , , | Leave a comment

52) The Powerpuff Girls

sugar... spice... and everything nice

 Kalau ngomongin The Powerpuff girls ini, jadi nostalgia deh.
Zaman sd banget deh ah.
Inget banget sewaktu masih kecil dulu kakek saya selalu pasang cabel tv.
dan saya sebagai anak kecil ya kerjanya nonton Cartoon Networks aja. Kalo gak ya Disney Channel atau Nickelodeon.
Tapi the powerpuff girls ini emang yang paling berkesan deh ya.

Lalu, alasan saya membuat post ini bukan karena itu, tapi saya pengen cerita hal yang sangat tidak penting saja.
Tentang 3 akun twitter saya.
Ya, benar. TIGA AKUN TWITTER. yang avatarnya adalah masing-masing anak powerpuff girls.

1) @taseob (blossom)
ini dia account saya yang paling senior, dia dibuat sekitar akhir 2010. Dia sebagai pengganti akun twitter saya (@emonurie) yang dulu kedelete dan sempat bikin saya depresi loh. itu account udah tuir banget, dari awal 2009 saya bikinnya. keluh kesah anak alay yang pertama kali merasakan koneksi internet nonstop dirumah itu semuanya tertuang disana. perasaan kesepian main twitter karena belum banyak orang yang punya twitter juga ketika itu saya rasakan.
duh kan jadi curhat gini.

padahal cuma mau cerita kalau itu account saya buat terkoneksi dengan teman-teman sekolah, teman-teman sd/smp dan lain-lain, dan yang pastinya, saya gak bisa spazzing korea-koreaan banyak-banyak lagi disitu.

karena saya sudah punya:

2) @tastantar! (bubbles)
ini dia account twitter saya yang usernamenya paling epic. gabungan dari nama saya, Taree, dan Intan.
sebenernya account ini asal mulanya adalah untuk ngetweet hal-hal yang saya benar-benar gak ingin seorangpun tahu. tapi akhirnya saya delete tweet-tweet tersebut dan saya jadikan account khusus untuk spazzing korea-koreaan :3
saya private karena saya gak ingin teman-teman dunia nyata saya tau saya itu aslinya orang yang seperti apa freaknya.........

dan

3) @kaoseu (buttercup)
account ini cuma difollow beberapa orang. biasanya sih ini buat saya curhat-curhat sendiri / curhat ke Dea doang.
Awalnya juga saya bikin buat ngobrol berdua sama Dea doang. eh akhirnya berkembang deh muahahaha.

p.s:

  • saya yakin pasti kalian semua juga gak tertarik untuk follow account-account saya ini. tapi kalaupun ada....... jangan maksa saya buat accept follower request anda ya. privacy saya nanti.... *sigh* sekali lagi, itupun kalau ada yang mau follow. lol.
  • account-account tersebut sewaktu-waktu dapat berubah username. Insya Allah bakalan saya update post ini kalau nanti usernamenya saya ganti.

Sincerely, Tasha. ♫

Posted in , , , | Leave a comment

51) 1D

From now on, i will post things like this. Yeah, about idol groups/bands i like. Enjoy! n__n

One Direction. Yesh. This British-Irish boyband. ME GUSTA.

Baby you light up my world like nobody else~♫

Posted in , | Leave a comment

50) ASDFGHJKL literally means......

Hai semua!
Udah lama saya gak nulis blog ya? cihuy saya kembali dong.
pas banget lagi Ibu Dina ngomongin tentang blog-blog kita pas pelajaran ICT kemarin. *le ninja*

Pertama-tama, saya lega sekali minggu lalu udah selesai UTS alias Ujian Tengah Semester. Dan Alhamdulillah hasilnya lumayan-lumayan semuanya yang udah dikasih tau nilainya kecuali........kimia.
Tapi pi pi katanya Senin besok mau dibagiin rapot bayangannya. *sigh*
yasudahlah. bagaimanapun hasilnya harus ikhlas, dan harus ditingkatkan lagi.

DAN. SAYA. MAU. CERITA.
Sabtu kemarin (18/03) saya nonton konsernya boyband Korea yang emang paling saya demenin yaitu.....
BEAST!
yak, konsernya berjudul BEAUTIFUL SHOW meskipun sama sekali tidak ada cewek cantik disitu *sigh*
but the concert was full of hotness and..............pikirkan saja sendiri xD
saya jamin sih 70% orang yang baca post ini gak kenal BEAST karena ini blog buat tugas sekolah saya ya-_- *double sigh*
Ini dia BEAST

source: lovelytoday.com
nah itu dia fotonya pas konser kemarin (tapi bukan saya yang foto) T_T
sedih banget, karena kemarin saya hanya menggunakan hp saya, jadi fotonya jelek semua-_-

tapi saya dapetnya video........
LIAT!!! INI KIKI!!!!! (maksud saya...... Kikwang :3)



asdfghjkl afuhsdfjkbshkf sdjkfsdkfbs dia itu satu-satunya yang paling baik yang sering banget menghadap ke arah saya lho T______T dan kebetulan saya deket panggung bagian catwalknya, dia sering banget berhenti didepan saya!!!! ;_____; ♥ tjintaaaah~

Posted in , , | Leave a comment

49) Catatan Seorang Pria

Yah saya memang bukan pria, tapi begitulah judul sebuah tulisan ini yang saya temukan di news feed facebook saya.
Setelah membaca ini, hati saya jadi sedikit tergerak.
Ya, saya memang sebenernya udah mulai pakai kerudung sejak kelas 10 semester 2 kemarin. Tapi memang masih ada sedikit yang mengganjel di hati saya, yang bikin saya belum sepenuhnya ikhlas pakai kerudung. Tapi Alhamdulillah setelah baca ini, ganjelan-ganjelan(?) itu berkurang.


CATATAN SEORANG PRIA
TAHUKAH KAMU, mengapa saya suka wanita berjilbab?
Jawabannya sederhana karena mata saya susah diajak kompromi.
Bisa dibayangkan bagaimana saya harus mengontrol mata saya ini,
dari mulai keluar rumah, hingga kembali masuk rumah lagi.
Dan kamu tahu? Dikampus tempat saya seharian disana, kearah manapun saya memandang selalu membuat mata saya terbelalak.
Hanya 2 arah yang bisa membuat saya tenang, yaitu mendongak keatas langit atau menunduk ketanah..
Melihat ke depan, ada perempuan berlenggok dengan seutas TANK TOP.
Menoleh ke kiri, pemandangan "pinggul terbuka".
Menghindar ke kanan, malah sajian "celana ketat plus you can see".
Balik ke belakang dihadang oleh "dada menantang".
ASTAGHFIRULLAAH, kemana lagi mata ini harus memandang?
Kalau berbicara tentang nafsu, jelas saya "suka".
Tapi sayang, saya tidak ingin hidup ini dibalut oleh nafsu.
Saya juga butuh hidup dengan pemandangan yang membuat saya tenang.
Saya ingin melihat wanita, bukan sebagai objek pemuas mata.
Tetapi sebagai sosok yang anggun mempesona, dan bila di pandang bikin sejuk dimata..
BUKAN paras yang membuat mata panas, membuat iman lepas, di tarik oleh pikiran 'ngeres', hati pun menjadi keras
Andai saja wanita mengerti apa yang di pikirkan para lelaki ketika melihat mereka berpakaian seksi, saya yakin mereka TAK mau tampil seperti itu lagi.
Kecuali bagi mereka yang punya NIAT untuk menarik lelaki dengan aset berharga yang mereka punya.
Istilah seksi kalau boleh saya definisikan - berdasarkan istilah dasarnya adalah "penuh daya tarik seks".
Jadi, kalau ada wanita yang di katakan seksi oleh lelaki, jangan bangga hati dulu.
Sebagai seorang manusia punya fitrah untuk di hormati dan di hargai, seharusnya anda MALU karna penampilan seksi itu sudah membuat mata para lelaki menelanjangi anda.
Dan anda tahu, kesimpulan apa yang ada dalam benak lelaki?
Kesimpulannya anda bisa di ajak begini begitu, alias GAMPANGAN...

source: Muhammad Yusuf @ facebook.com.

Posted in | Leave a comment

48) oM0n4!!!1!!1


Ya Allah, akhir-akhir ini, saya keseringan bablas nonton drama-drama Korea dan Jepang sampai-sampai saya lupa belajar, bahkan meninggalkan kebiasaan satu kebiasaan buruk saya yang lainnya, yaitu main internet.

Ninggalin internet, itu masih oke lah. Tapi saya ninggalin belajar, itu salah banget T_T
Saya juga ngerasa akhir-akhir ini kemampuan saya dalam mengerjakan soal-soal pelajaran-pelajaran tertentu melemah. Terutama Matematika dan Kimia......... zzzzzz

Merasa bersalah banget, dan ingin berhenti dari kebiasaan buruk ini. yah sebenernya walaupun tanpa nonton drama pun saya juga bakalah tetep gak sering belajar.

Tapi entah kenapa memang sejak doyan nonton drama saya ngerasa otak saya makin mengouououon.

YA ALLAH BIMBINGLAH HAMBAMU INI KE JALAN YANG BENAR!!!!! HUWAAAAAAAAAAAAAA T______T

Posted in , | Leave a comment

47) [Tugas ICT] Materi Dasar Ms.Excel

Tugas ICT dari Ibu Dina (per 4 Februari 2012)

click for bigger resolution!

Posted in , | Leave a comment

46) ikemen paradaiseu.......


This guy.........



And this guy........





  • Are twins
  • Are my cutie-berry-baby-pies ♥
  • Were born on the same year as me. 1995.
  • Are awkward being together in front of the camera, but actually they're so close. THEY'RE TWINS, DUH!
  • Are currently my favorite twins. Favorite biases.

lol okay i don't know what ikemen paradise got to do with this post, it actually makes no sense at all xD

Posted in , | Leave a comment

45) Mau Banget-nget..........


  • Nonton konser Boyfriend
  • Nonton konser Beast
  • BERTATAP MUKA LANGSUNG DENGAN SEMUA MEMBER BOYFRIEND
  • BERTATAP MUKA LANGSUNG DENGAN SEMUA MEMBER BEAST 
T_____________T
ah from this post i look so damn pathetic, right? but this is me. a pathetic fangirl. lol. :')))))

Yang pasti kalo Boyfriend dateng dan ada fansigningnya, (and if i'm lucky enough) kalo gue bisa baris, terus bertatap wajah sama youngmin/kwangmin, gue......... gue pasti nangis T^T

Posted in | Leave a comment

44) Twenty Twelve


Ohohohohohohai semua! Cuma mau ngucapin selamat tahun baru 2012 nih. Hahaha gak apa ya telat 2 hari. Habisnya saya sibuk. (UUUUUUUU SOOOOOOOK)

Sesuatu banget deh sekolah saya a.k.a SMA Negeri 8 Tangerang masuk dari tanggal 2 kemarin lhoooo.
Dan hari ini pun kbm sudah dimulai (meskipun belum sangat efektif.)

Kangen juga ya suasana XI IPA 4, udah seminggu lebih gak sekolah sih. Haha.

Lalu......
Awalnya, dari dulu saya selalu berfikir bahwa libur sebentar itu adalah hal yang sangat tidak enak.
Sampai sekarang pun saya masih berfikiran seperti itu.

Tapi berkat libur `sebentar` ini, otak saya jadi gak keburu buyar, udah mulai belajar lagi sih *_* #eh

dan dengan kalimat barusan, bukan berarti saya bilang bahwa saya suka libur `hanya` seminggu ya. :p

Posted in , | Leave a comment
Sista Natasha's Blog
Sista Natasha. Diberdayakan oleh Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.