Welcome to Sista Natasha's blog.
I made this weblog to complete The ICT task given by Mrs. Dina at SMA Negeri 8 Tangerang.
I'm a part of WetQuatre! ♫

Archive for 05.10

15) Too Bored At Home *?*

yes, i'm waaaay too bored in this house -_- nothing to do except playing internet & watching movies.
but, i'm too lazy to go out -_-
hadeh serba salah -_-

jadinya karena kurang kerjaan~ gue mau nulis current biases aja :p
yang gak gue komentarin, itu berarti oppa/onni ya, tapi tetep sukiiiii <3


SHINee:
of course Taemin :p but i love Minho too <3 Onew too <3 Key too <3 and also Jonghyun :p as oppas

Super Junior:
1) Kyuhyun, Heechul. they are ♥ and also oppas :3
2) Donghae, Hankyung ;_;, Yesung, Eunhyuk, Sungmin, Siwon. They are oppas~ ♥

C.N. Blue:
Jonghyun and Yonghwa~

MBLAQ:
Joon, Cheondoong and MIR :3

FT Island:
Jaejin, Seunghyun and Hongki~

Girls Generation or known as SNSD:
Jessica ♥ Tiffany, Yuri and Soo Young :3

2NE1:
Park Bom ♥ and Dara :3

Secret:
THEY ARE ALL MY UNNIES, BUT I LIKED HYOSUNG THE MOST ♥

f(x):
Krystal~ :* Luna and Victoria

Kara:
Seungyeon

Bigbang:
Seungriii~

TVXQ or known as DBSK:
Changmin~

After School:
Gahee~ my sexy ajumma :3

2PM:
Junhot, Wooyoung :3

Brown Eyed Girls:
Miryo~ my ajumma :3

Beast:
Dongwoon, Yoseop, as oppas :3

U-Kiss:
Kibum~ Dongho Kevin Xander :3

ZE:A:
Minwoo :3 and.. Kwanghee xD

other:
Rain, my ajusshi :3

okay, that's it for K-pop :3
and now, J-pop........

Hey! Say! JUMP:
Ryutaro~ my love :p and Daiki, my crush :p Chinen and Yuuto too, as my secret crush *kicked by tara*

NEWS:
lol actually i didn't really like this band, but.. I'M IN LOVE WITH TEGO AND MASSU

Buono!:
yang ini berkat Tara, gue menemukan kembaran gue, yaitu Airi :p

B.I. Shadow:
FUMA AND KENTO, THEY ARE MY CRUSHESSSSS <3 others *which i didn't know their band* :
Taiga :3


well, that's it. hoho rasanya lumayan mengisi waktu.

~~

oiya, ngomongin hangeng, gue masih ga ngerti kepastiannya kalo dia udah keluar dari super junior ;_;
gue masih belum bisa ngakuin kalo dia bukan anggota super junior lagi ;__;
bener gak bisa -_-

udah gitu, kemarin gue disuruh download lagulagu baru super junior yg baru, paling ngena di hati ya cuma Shake It Up, uenyaaaaaaaaakk mana ada suara hangeng-look-a-like ;_;
ah pokoknya gitu deh

gak sabar 4jib milikku datang~ yang kubeli bersama Dea, sekarang kita sama sama masuk SMA Negeri 8 Tangerang lhooo

Posted in , , | Leave a comment
Sista Natasha's Blog
Sista Natasha. Diberdayakan oleh Blogger.

Search

Swedish Greys - a WordPress theme from Nordic Themepark. Converted by LiteThemes.com.